YksityisyyssuojatiedoteKeräävät tietoa

    Kun käyt sivuillamme, voit lähettää meille joitakin tietoja, henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka teette tietoisen päätöksen ilmenee, että kerätty koostetusti kuin sinä ja muut sivuillamme etsivät yksilöllisesti ja kerätään sivuston käyttötietoja.

Tiedottaa

    Sen lisäksi, että edellä mainitut tiedot, kumppaneillemme, jos jatkat vastaamaan meille sähköpostitse, voimme saada sisällön sähköpostiviestit yhdessä sähköpostiosoitteesi ja meidän vastauksemme. Tarjoamme saman suojaa näitä sähköisen viestinnän että käytämme ylläpitoon tiedot postitse ja puhelimitse.

Tietoa Käytä

    Yleisesti ottaen käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja varten hallinnoinnista meidän liiketoimintaan, tarjoaa asiakaspalvelua ja tarjoamalla muita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme ja tulevaisuudennäkymät. Joskus saatamme myös käyttää tietoja keräämme teille ajattelemme tärkeä muutoksia verkkosivuillemme, uusia palveluja ja erikoistarjouksia, se ilmoittaa arvokasta. He käyttivät tuote ja palvelu tarjoaa lähettää luettelot on laadittu ja kehitetty mukaisesti yhtiömme perinteisen standardit hallita turvallisuutta ja luottamuksellisuutta asiakkaiden henkilötietoja suojellaan.

Tietoturva

    Kun lähetät luottamuksellisia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttinumeroita sivuillamme osoitteessa meille turvallisen palvelimen ohjelmisto, joka ostimme salaa kaikki tiedot syötät ennen sen lähettämistä meille. Tiedot salataan matkalla ja dekoodatun sen päästyä sivustomme. Muut e-mail, että et voi olla varma lähettää meille ellemme neuvoo, että turvatoimia ennen niiden lähettämistä olevan tiedon.

    Käytämme salausta/tietoturvaohjelmisto suojata henkilötietojen luottamuksellisuus että suojelemme luvattomalta käytöltä tai paljastamiselta ja vahingossa menetys, muuttamisen tai hävittämisen. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.