Toimitus & PalautusMerenkulku

    Tilaukset 1-2 päivän kuluessa siirron jälkeen maksu suoritetaan. Kaikki tilaukset toimitetaan DHL. Kansainvälinen merenkulku tapahtuu 1 viikon aikaisesti yleensä. Kun annamme sinulle seuranta numerot tilaukset, voit tarkistaa sähköpostisi tarkistaa tilausvahvistuksen.

Paluu

    Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille, eli tehneet alkuperäisessä kunnossa, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä. Kaikki reklamaatiotuotteet on oltava toimitusosoite, lähetämme sähköpostiviestin. Meillä ei ole toimituskulut tuottojen tai vaihtoon oikeaan järjestykseen paketin, voit hoitaa postikulut.

Vaihto

    Hyväksymme vaihto eri kokoa tai väriä 30 päivän kuluessa alkuperäisen järjestyksen lähetyspäivämäärä. Jos haluat vaihtaa kohteita eri tyyppiä, sinun täytyy kertoa meille tilauksen tunnus ja seurantanumeron tilauksesi ennen lähettää kohteita takaisin yhteyttä. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille, eli tehneet alkuperäisessä kunnossa, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä. Kuluneet tai likainen kohteita palautetaan takaisin sinulle. Emme kata toimituskulut vaihto, sinun tulee palauttamista ja toimituskulut takaisin lähetät vaihtoivat kohteita vastuussa.

Järjestys Peruutus

    Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota meihin yhteyttä välittömästi. Valtaosa tilaukset toimitetaan 1-2 päivän kuluessa tilauspäivästä. Lähettäneet tilauksia ei voi peruuttaa. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä.